FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Timmermans Infra langer subhoofdsponsor

Timmermans Infra langer subhoofdsponsor

20 april 2016 om 14:39

Timmermans Infra BV is ook komend seizoen de subhoofdsponsor en stadionnaamgever van FC Den Bosch. De in Nuland gevestigde allround aannemer in kabel- en leidingwerken heeft haar overeenkomst met één seizoen verlengd en zal met haar naam, als onderdeel van het partnership, ook tijdens het seizoen 2016-2017 op de achterzijde van het Bossche wedstrijdshirt en de gevels van het stadion prijken.

Algemeen directeur Edward van Wonderen van FC Den Bosch is zeer verheugd met de verlenging van de samenwerking en ziet het subhoofdsponsorschap en de naamgeving van het stadion als een bevestiging van de prettige relatie tussen beide partijen: “We zijn als club enorm trots dat Timmermans Infra BV zich ook komend als subhoofdsponsor aan onze club verbindt. We hebben geen gemakkelijk seizoen achter de rug en op basis daarvan constructieve gesprekken gevoerd met het oog op de toekomst. Timmermans herkent zich in de koers die wij hebben ingezet en geeft ons de ondersteuning om die koers te blijven volgen. We kijken uit naar een prettige voortzetting van de samenwerking en zijn zeer content met het in ons gestelde vertrouwen.”

Directeur Gert-Jan Timmermans van Timmermans Infra BV ziet de vernieuwde samenwerking eveneens met veel vertrouwen tegemoet: “Timmermans Infra BV richt zich met haar diensten onder meer op de omgeving ’s-Hertogenbosch en vanuit de groei die we de afgelopen jaren als bedrijf hebben doorgemaakt vinden we het een mooie ontwikkeling dat we samen met de club deze stappen kunnen gaan zetten. We wensen FC Den Bosch een succesvolle toekomst toe en hopen de club met de verlenging van onze samenwerking een positieve stimulans te geven om de beoogde ambities te verwezenlijken. We zijn hierbij met name content met het feit dat de club weer nadrukkelijk investeert in haar jeugdopleiding en met de meerjarige samenwerking die zij op voetbaltechnisch vlak is aangegaan met trainer/coach Wiljan Vloet.”

Timmermans Infra BV
Timmermans Infra BV, een Brabants familiebedrijf, waarvan in 1997 de basis werd gelegd, is een allround innovatieve aannemer in het aanleggen en monteren van kabel- en leidingwerken. Regionaal opererend, flexibel en veelzijdig, met ruim zeventig vakbekwame medewerkers. Timmermans Infra BV, gevestigd te Nuland, heeft jarenlange ervaring in uiteenlopende infrastructurele en installatie-technische activiteiten. Het werkpakket loopt van de complete civieltechnische werkzaamheden tot en met de montage van inpandige installaties. Combinatiewerken behoren hierbij tot de kerntaken. www.timmermansinfra.nl.

Bron: Persbericht