FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
De laatste van 'Onzen Ant'

De laatste van 'Onzen Ant'

22 april 2016 om 22:27

Anthony Lurling heeft vandaag op gepaste wijze afscheid genomen van het betaalde voetbal. Op zijn 39e verjaardag kwam Lurling onder luid applaus 5 minuten voor tijd in het veld, om in de 90e minuut weer gewisseld te worden.

In een wedstrijd die verder weinig om het lijf had (FC Den Bosch en RKC zijn allang uitgevoetbald) was het de eerste helft van beide kanten heel zwak. RKC leek te zijn gekomen voor een puntje en hield redelijk eenvoudig stand. In de tweede helft opende Yildirim met een weergaloos schot in de verre hoek zelfs de score. Aziz Khalouta kopte zo'n tien minuten later de gelijkmaker tegen de touwen. Beide ploegen kregen nog grote kansen op de winst, maar benutten die niet.

Het moment van de wedstrijd was de wissel van Lurling vijf minuten voor tijd. Vanwege een blessure was de routinier dit seizoen nog geen enkele maal in actie gekomen, maar vandaag kon hij toch nog vijf minuutjes meedoen. Met een staande ovatie kwam hij in het veld, elk balcontact werd toegejuicht. In de blessuretijd van de wedstrijd verliet Lurling het veld weer, waarbij hij van de arbitrage en alle spelers een handje kreeg. Na de wedstrijd werd Lurling op de schouders naar de supporters gedragen en kreeg hij een groots afscheid op het veld.

Anthony, bedankt voor alles!

Bron: FCDBFans.nl