FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Bosschenaar van de maand april

Bosschenaar van de maand april

5 mei 2016 om 13:56

In een maand tijd moest FC Den Bosch zes wedstrijden afwerken. Dat deed de ploeg van Wiljan Vloet met wisselend succes. Tegen Telstar werd een overtuigende 5-0 zege geboekt, maar de wedstrijden daarna leverden slechts één punt op.

De voetbalmaand april begon in Venlo, waar FC Den Bosch door twee persoonlijke fouten in tien minuten voor de rust ineens tegen een 2-0 achterstand aankeek. Aziz Khalouta maakte tegen tien Venlonaren nog de aansluitingstreffer, maar het was onvoldoende om een punt mee terug te nemen naar Den Bosch. Een week later rolde FC Den Bosch in eigen huis Telstar op. Aziz Khalouta, Maarten Boddaert, Niek Vossebelt, Vykintas Slivka en Furhgill Zeldenrust scoorden allemaal en brachten een 5-0 eindstand op het bord.

Tegen de beloften van PSV werd een paar dagen later echter weer verloren. Binnen een mum van tijd stond FC Den Bosch al op achterstand. Khalouta maakte gelijk, maar zag hoe Adam Maher de winnende binnenschoot namens de thuisploeg. De week erop verloor FC Den Bosch wederom, ditmaal van Almere City FC. Bart Biemans maakte een doelpunt, maar dat was er slechts een voor de statistieken, want het duel eindigde in 1-2. Den Bosch hield in de afscheidswedstrijd van Anthony Lurling wel een punt thuis; tegen staartploeg RKC werd het 1-1 door een goal van Khalouta.

In de laatste wedstrijd tegen Jong Ajax verloor FC Den Bosch met 3-1, ondanks een treffer van Jort van der Sande. Wie was voor jou de uitblinker in april? Laat het weten op onze stempagina!

Bron: FCDBFans.nl