FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Oeuvreprijs voor Lurling: beste van april

Oeuvreprijs voor Lurling: beste van april

9 mei 2016 om 19:43

Anthony Lurling is door de bezoekers van FCDBFans.nl uitgeroepen tot de beste speler van april. In de thuiswedstrijd tegen RKC maakte Lurling zijn laatste minuten in het betaalde voetbal mee, toen hij enkele minuten voor tijd inviel, en vervolgens weer gewisseld werd.

Daarmee kwam er een einde aan de lange loopbaan van Lurling, die het afgelopen seizoen niet in actie kon komen vanwege een slepende blessure. Na afloop van de wedstrijd tegen RKC ging Lurling op de schouders van zijn medespelers en nam hij afscheid van het publiek. Lurling bleef in de maandverkiezing Jort van der Sande voor, die in het uitduel bij Jong Ajax pas zijn eerste basisplaats dit seizoen kreeg, en in dat duel een doelpunt maakte. De wedstrijd ging wel met 3-1 verloren. Samen met Van der Sande eindigde ook Vykintas Slivka op de tweede plaats.

Aziz Khalouta maakte in april een aantal treffers en eindigde mede daardoor als vierde in het klassement. Hij bleef Jeremy Fernandes, Kees Heemskerk en Maarten Boddaert nipt voor. Nu alle uitslagen bekend zijn, gaat de redactie van FCDBFans.nl hard aan het werk met het uitrekenen van de einduitslag. Tijdens de Family Day aankomend seizoen zal de winnaar worden gehuldigd en zijn prijs in ontvangst mogen nemen.

Bosschenaar van de maand april:
1. Anthony Lurling
2. Jort van der Sande
2. Vykintas Slivka
4. Aziz Khalouta
5. Jeremy Fernandes
5. Kees Heemskerk
5. Maarten Boddaert

Bron: FCDBFans.nl