FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Uniek seizoenkaartconcept voor M-Side

Uniek seizoenkaartconcept voor M-Side

20 mei 2016 om 12:05

FC Den Bosch en een zestal supportersgroeperingen starten met een bijzondere samenwerking, waarbij zij gezamenlijk een uniek seizoenkaartconcept lanceren. Meerdere vruchtbare gesprekken hebben ertoe geleid dat de supporters de promotie en verkoop van seizoenkaarten op gang gaan brengen voor de sfeervakken M5, M6 en M7 op de oosttribune, waarbij zij de helft van de opbrengsten zelf mogen gebruiken. Deze opbrengsten mogen worden aangewend voor sfeeracties, voorzieningen en verbetering van de hospitality.

In het verlengde hiervan zijn de supportersgroepen door FC Den Bosch in de gelegenheid gesteld om zelf de prijs te bepalen voor een seizoenkaart. Deze hebben zij voor volwassenen op de oosttribune voor komend seizoen vastgesteld op € 150,00, een daling van € 35,00 ten opzichte van vorig seizoen, terwijl er komend seizoen een extra wedstrijd op het programma staat.

Algemeen directeur Edward van Wonderen over de unieke samenwerking: “Diverse supportersgroepen hadden bij ons aangekondigd zich komend seizoen te willen inzetten voor meer sfeer en beleving in het stadion. Een initiatief dat we na een sportief teleurstellend seizoen extra hard toejuichen. De positieve ervaringen in aanloop naar het kwartfinaleduel in de KNVB Beker, waarbij FC Den Bosch samen met diverse supportersgroeperingen de kaartverkoop heeft gepromoot en een deel van de opbrengsten liet terugvloeien, hebben ten grondslag gelegen aan dit initiatief. Wij streven vanuit ons beleidsplan naar een sfeervol en veilig Stadion De Vliert en willen hierbij op transparante wijze met onze supporters optrekken. We vinden het fantastisch dat we in saamhorigheid onze nek gaan uitsteken om er iets moois van te maken en kijken uit naar een succesvolle samenwerking!”

Rob Kleijzen namens de werkgroep met de diverse supportersgroeperingen: “Om verschillende redenen was er afgelopen seizoen weinig over van de beroemde sfeer op onze M-Side. We staan nu gezamenlijk voor een keuze; houden we het zo of gaan we er met zijn allen weer achter staan? Wij hebben besloten om er met zijn allen de schouders onder te zetten! Middels deze unieke constructie, opgezet door supporters en club, gaan we zoveel mogelijk seizoenkaarten verkopen en een geweldig bedrag genereren om sfeeracties te organiseren en onze M-side op te knappen. We gaan er vanuit dat velen ook volgend seizoen weer een seizoenkaart kopen en er samen met ons voor gaan zorgen dat de M-Side weer ouderwets gaat kolken en tegenstanders weer met knikkende knieën naar De Vliert komen!”

Van Wonderen vervolgt: “Samen kunnen we de weg naar boven inzetten, in verbondenheid. Als blijk van waardering voor de steun van onze supporters bieden we hen allemaal graag een ‘HeyaDenBosch-sjaal’ aan als zij hun seizoenkaart bestellen. Heya Den Bosch is de in Den Bosch en omstreken alom bekende aanmoedigingskreet; een kreet die we komend seizoen in onze communicatie centraal gaan stellen en uitstekend past bij dit unieke project. We kijken uit naar komend seizoen!”

Je seizoenskaart bestellen/verlengen kan op www.fcdenbosch.nl/seizoenkaart.

Bron: Persbericht