FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Van Wanrooij ook komend seizoen hoofdsponsor

Van Wanrooij ook komend seizoen hoofdsponsor

20 mei 2016 om 14:28

FC Den Bosch en Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling hebben de overeenkomst van het hoofdsponsorschap verlengd voor de duur van één seizoen, tot de zomer van 2017. Zodoende prijkt de naam van het in Geffen gevestigde bedrijf ook tijdens het seizoen 2016-2017 op de voorzijde van de wedstrijdshirts van FC Den Bosch.

Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling is sinds het seizoen 2014-2015 hoofdsponsor van de Bossche club. Hiervoor was zij al vele jaren op betrokken wijze als Diamantpartner aan FC Den Bosch verbonden.

Algemeen directeur van FC Den Bosch Edward van Wonderen is verheugd dat Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling ook komend seizoen hoofdsponsor is van FC Den Bosch: “We zijn de directie Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling zeer erkentelijk voor haar steun als hoofdsponsor. Als belangrijkste commerciële partner van de club geeft zij hiermee na een sportief teleurstellend seizoen ook een belangrijk signaal af richting iedereen die de club een warm hart toedraagt. We werken als club hard aan een gezonde en ambitieuze toekomst voor FC Den Bosch. In saamhorigheid zijn wij in staat om de weg naar boven op duurzame wijze verder in te slaan. De verlenging van het sponsorschap geeft de club dan ook een enorm boost in het verder verwezenlijken van haar ambities en doelstellingen. We zijn er trots op dat we in Van Wanrooij een stabiele partner hebben met landelijke uitstraling en zijn verheugd dat zij ook komend seizoen op de voorzijde van de Bossche wedstrijdshirts prijken.”Ook Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling is content met de verlenging van het hoofdsponsorschap. Directeur John van Wanrooij: “Al jaren hebben wij een sterke band met FC Den Bosch en dragen we onder andere de voetbalsport een warm hart toe. Een van de redenen dat we hoofdsponsor zijn en blijven is om onze naamsbekendheid uit te breiden en ons woningaanbod en onze innovatieve showroom landelijk onder de aandacht te brengen. We zijn een Geffens bedrijf en zijn al jarenlang bedrijfsmatig actief in Den Bosch en omgeving en willen op deze manier graag onze maatschappelijke en lokale verbondenheid vorm geven. Met deze samenwerking leveren we een bijdrage aan de ontwikkeling van FC Den Bosch op zakelijk en sportief vlak.”

Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling
Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling uit Geffen is een familiebedrijf dat al 46 jaar succesvol woningbouwprojecten en bedrijfsmatig onroerend goed realiseert. Korte communicatie- en beslissingslijnen en ca. 250 ervaren medewerkers kenmerken het bedrijf. De onderneming kent vier kernactiviteiten: projectontwikkeling, realisatie van woningbouw en bedrijfshuisvesting, verkoop van keukens en badkamers en het beheren van commercieel vastgoed. Ondersteunend aan het bouwbedrijf beschikt Van Wanrooij over een moderne timmerfabriek. De disciplines opereren zowel zelfstandig, voor de markt, als in combinatie met elkaar waarbij het streven naar synergie centraal staat.

Duurzame relaties zijn kenmerkend voor Van Wanrooij. Met partners en opdrachtgevers als gemeentes, woningcorporaties, beleggers, maar ook met medewerkers, onderaannemers en klanten. Door vakmanschap en daadkracht heeft Van Wanrooij een sterke marktpositie gekregen. Zij ontwikkelt en realiseert voortdurend nieuwe projecten in Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht.

Bron: Persbericht / Foto: Henk van Esch