FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
FC Den Bosch verlengt met Paul Beekmans

FC Den Bosch verlengt met Paul Beekmans

31 mei 2016 om 09:57

FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met Paul Beekmans over de verlenging van zijn contract als assistent-trainer voor de duur van één seizoen. De 34-jarige Vughtenaar is zodoende ook aankomend seizoen als assistent van trainer/coach Wiljan Vloet aan de Bossche club verbonden.

Paul Beekmans werd op 3 januari 1982 geboren in Vught en keerde afgelopen zomer terug op het oude nest bij FC Den Bosch, waar hij het seizoen aanvankelijk als speler begon. In de winterstop werd de middenvelder toegevoegd aan de technische staf van FC Den Bosch als assistent-trainer. Tijdens het uitduel bij Go Ahead Eagles maakte de Vughtenaar zijn debuut als interim-hoofdtrainer. Als speler kwam Paul Beekmans achtereenvolgens uit voor FC Den Bosch, SC Cambuur, Gold Coast United (Australië), Almere City FC, FC Eindhoven en opnieuw FC Den Bosch. In totaal kwam Beekmans als speler tot 378 duels, waarin hij 34 keer wist te scoren.

Directeur Edward van Wonderen is zeer content met het aanblijven van Paul Beekmans als assistent-trainer: “Met zijn voetbalervaring, gedrevenheid en kennis van de club is hij een waardevolle aanwinst voor FC Den Bosch. Paul heeft een sterk analytisch inzicht, ziet het trainerschap als een mooie volgende stap in zijn carrière en wil de club graag ondersteunen in haar sportieve ambities. Als club zijn wij overtuigd van zijn kwaliteiten en kijken wij er naar uit om hem als jongen van de regio te begeleiden in zijn trainersloopbaan.”

Bron: Persbericht FC Den Bosch