FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
FC Den Bosch versterkt zich met Nick Leijten

FC Den Bosch versterkt zich met Nick Leijten

1 juni 2016 om 11:27

FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met Nick Leijten (24) over een éénjarig contract, met een optie tot verlenging aan Bossche zijde voor de duur van nog twee seizoenen. Nick Leijten komt FC Den Bosch met ingang van 1 juli op transfervrije basis versterken.

Nick Leijten is geboren op 20 september 1991, in Heesch. Leijten komt over van zondag hoofdklasser DESO/Van der Horst uit Oss, waar hij de afgelopen drie seizoenen onder de lat stond.

Directeur Edward van Wonderen over de komst van Nick Leijten naar FC Den Bosch: “Nick Leijten is dit voorjaar enkele dagen op proef geweest bij FC Den Bosch, waarbij hij de technische staf unaniem heeft weten te overtuigen van zijn keeperskwaliteiten. Nick is een jongen uit de regio die enorm gedreven is om een vervolgstap te maken in zijn voetbalcarrière. Als allround keeper is hij in staat om met meer specifieke trainingsuren door te groeien naar een nog hoger niveau. We kijken er naar uit om die progressie met hem te boeken en wensen hem veel succes toe in het keepersshirt van FC Den Bosch!”

Bron: Persbericht FC Den Bosch