FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Luuk Brouwers voegt zich bij de selectie

Luuk Brouwers voegt zich bij de selectie

3 juni 2016 om 12:27

FC Den Bosch heeft middenvelder Luuk Brouwers aan zich weten te binden. Brouwers tekent een contract voor één seizoen, met een optie tot verlenging aan Bossche zijde voor nog twee seizoenen.

Brouwers maakt per 1 juli definitief de overstap van Brabant United naar het eerste elftal van FC Den Bosch. Luuk Brouwers werd op 3 mei 1998 geboren in Helmond en doorliep sinds jonge leeftijd de jeugdopleiding van FC Den Bosch. De middenvelder debuteerde op 10 april 2015 op 16-jarige leeftijd in het eerste van FC Den Bosch in de thuiswedstrijd tegen Jong PSV (1-1 gelijkspel). Tot op heden kwam Brouwers drie maal in actie voor FC Den Bosch.

Algemeen directeur Edward van Wonderen over het binden van Luuk Brouwers: “We zijn verheugd dat Luuk komend seizoen de selectie van FC Den Bosch komt versterken. Vanuit ons sportieve beleidsplan hebben we ons als club onder meer ten doel gesteld om spelers uit de eigen opleiding te laten doorstromen naar het eerste elftal. Luuk is een speler die het op basis van zijn voetbalkwaliteiten en karakter heeft verdiend om de stap naar de Bossche hoofdmacht te maken. We feliciteren hem van harte en kijken er naar uit om hem komend seizoen de clubkleuren van FC Den Bosch te zien verdedigen!”

Bron: Persbericht