FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Doelman Ralph Vos naar FC Den Bosch

Doelman Ralph Vos naar FC Den Bosch

7 juni 2016 om 11:33

FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met Ralph Vos (19) over een éénjarig contract, met een optie tot verlenging aan Bossche zijde voor de duur van nog een seizoen. Keeper Ralph Vos komt de Bossche gelederen met ingang van 1 juli op amateurbasis versterken.

Ralph Vos is geboren op 1 oktober 1996, in Geffen. Vos komt over van buurman RKC Waalwijk waar hij de afgelopen twee seizoenen onder de lat stond. Hiervoor speelde de Geffense keeper voor VV Nooit Gedacht, RKSV Margriet en de gedeelde jeugdopleiding van Willem II en RKC Waalwijk. Vos keepte tot op heden 27 wedstrijden voor het eerste team van RKC Waalwijk.

Directeur Edward van Wonderen over de komst van Ralph Vos naar FC Den Bosch: “Ralph is een talentvolle doelman uit de regio die de afgelopen twee seizoenen al op jonge leeftijd ervaring heeft kunnen opdoen in het betaalde voetbal bij RKC Waalwijk. We zien veel potentie in Ralph en hebben de overtuiging dat we hem een mooi podium kunnen bieden om zichzelf verder te ontwikkelen. We kijken er naar uit om aankomend seizoen met hem te kunnen samenwerken.”

Bron: Persbericht