FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
FC Den Bosch versterkt zich met Damiano Schet

FC Den Bosch versterkt zich met Damiano Schet

22 juni 2016 om 11:32

FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met aanvaller Damiano Schet (26) over een contract van 1 jaar, met een optie tot verlenging aan Bossche zijde voor nog een seizoen. De linker aanvaller komt FC Den Bosch per 1 juli versterken en speelt bij voorkeur als linksbuiten. Schet komt over van FC Oss

Damiano Schet is geboren op 8 april 1990, in Amsterdam. Schet speelde in Nederland in het betaalde voetbal voor RKC Waalwijk, SC Cambuur, SC Telstar en FC Oss. In juli 2014 speelde Schet voor AEK Larnaca op Cyprus waar hij zijn contract diezelfde zomer liet ontbinden. In de jeugd kwam Schet onder andere uit voor AFC Ajax, FC Volendam en HFC Haarlem. Vorig seizoen maakte hij de overstap van SC Telstar naar FC Oss. In totaal kwam de aanvaller tot op heden tot 49 optredens.

Directeur Edward van Wonderen is blij met de komst van Damiano Schet naar FC Den Bosch: “We zijn blij dat hij de selectie komt versterken. Damiano Schet is een creatieve, doelgerichte vleugelaanvaller met veel dreiging. Hij heeft een sterke voorzet en actie in huis en is in staat om een doelpunt te maken. We wensen Damiano veel succes toe in het komend seizoen bij FC Den Bosch!”

Bron: Persbericht