FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
FCDB bereikt akkoord met Biemans

FCDB bereikt akkoord met Biemans

28 juni 2016 om 16:59

FC Den Bosch heeft een overeenstemming bereikt met verdediger Bart Biemans. Biemans heeft een contract voor twee jaar getekend. Het afgelopen half jaar kwam de verdediger op huurbasis uit voor de ploeg van trainer/coach Wiljan Vloet.

Bart Biemans is geboren op 14 maart 1988, in het Belgische Neerpelt. Biemans debuteerde in Nederland in het betaalde voetbal voor Willem II. Hier speelde hij sinds het seizoen 2008-2009 drie seizoenen in de Eredivisie, om vervolgens de overstap te maken naar Roda JC. Met laatstgenoemde club promoveerde hij in het seizoen 2014 – 2015 naar de Eredivisie. Afgelopen seizoen speelde Biemans al op huurbasis voor de Bossche ploeg en was goed voor 16 wedstrijden.

Biemans kwam tot op heden tot 203 optredens in het betaalde voetbal, waarin hij 20 keer tot scoren kwam waarvan 4 doelpunten voor FC Den Bosch.

Edward van Wonderen over de overeenstemming: “Bart Biemans is een ervaren verdediger, die afgelopen seizoen al zijn meerwaarde bij FC Den Bosch heeft laten zien. Hij is zowel mentaal als fysiek sterk en heeft een goed spelinzicht. Bart is een gedreven speler die het afgelopen half jaar al kennis heeft kunnen maken met de club. Ik ben erg blij dat we een speler als Bart twee jaar voor de club kunnen behouden. Ik kijk ernaar uit om hem ook de komende seizoenen in het shirt van FC Den Bosch te zien spelen!”

Bron: Persbericht FC Den Bosch