FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Brandon Robinson definitief naar FC Den Bosch

Brandon Robinson definitief naar FC Den Bosch

7 juli 2016 om 15:09

FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met Brandon Robinson over een éénjarig contract. FC Den Bosch heeft een optie tot verlenging van het contract voor nog één seizoen. De 21-jarige aanvaller komt over van NAC Breda. Na een positieve uitkomst van de medische keuring is Robinson definitief toegevoegd aan de selectie van de trainer/coach Wiljan Vloet.

Brandon Robinson is geboren op 25 februari 1995 in Vlaardingen. Hij begon zijn voetballoopbaan bij Xerxes DZB, waarna hij zijn carrière vervolgde in de jeugdopleiding van Feyenoord. In de zomer van 2014 maakte Robinson de overstap van Feyenoord naar NAC Breda. Op 18 oktober 2014 debuteerde de aanvaller voor NAC Breda in de wedstrijd tegen ADO Den Haag.

Directeur Edward van Wonderen is verheugd op de komst van Brandon Robinson naar FC Den Bosch: “Brandon is een talentvolle speler die op meerdere posities in de voorhoede uit de voeten kan. Hij is een fanatieke voetballer met veel ambitie. We zijn blij met zijn komst en wensen hem veel succes toe in het blauw/wit van FC Den Bosch!”

Bron: Persbericht