FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
FC Den Bosch contracteert Ben Santermans

FC Den Bosch contracteert Ben Santermans

12 juli 2016 om 13:18

FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met verdediger Ben Santermans (24) over een contract van één jaar, met een optie tot verlenging aan Bossche zijde voor nog één seizoen. Ben Santermans komt over van KFCO Beerschot (BEL) en zal zich per heden voegen bij de selectie van trainer/coach Wiljan Vloet.

Ben Santermans is geboren op 26 juni 1992 in Hasselt, te België. Santermans speelde in de jeugd bij KRC Genk. Op 19-jarige leeftijd vertrok hij naar Excelsior Veldwezelt. Daarna speelde hij nog voor Bocholt VV en ASV Geel voordat hij in 2015 bij KFCO Beerschot terecht kwam. Santermans speelde tot op heden 60 wedstrijden in het betaalde voetbal, waarin hij vier keer wist te scoren.

Trainer/coach Wiljan Vloet is enthousiast over het aantrekken van Ben Santermans: “Ben heeft de afgelopen dagen al kennis kunnen maken met FC Den Bosch. Hij heeft ons tijdens zijn proefperiode weten te overtuigen van zijn kwaliteiten. Ben is een sterke, veelzijdige verdediger die zijn mannetje staat. Als linksbenige centrale verdediger wordt er met Ben een essentiële positie ingevuld. Met zijn inzet en opbouwende kwaliteiten is hij een gewenste aanwinst voor de selectie. Daarom ben ik blij dat hij zich per heden aansluit bij de groep. Daarnaast kan Ben bij FC Den Bosch een goede basis krijgen om zich verder te ontwikkelen. We kijken ernaar uit om hem te zien spelen in het shirt van FC Den Bosch.”

Bron: Persbericht FC Den Bosch