FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
FC Den Bosch versterkt zich met Regales

FC Den Bosch versterkt zich met Regales

12 juli 2016 om 18:01

FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met aanvaller Romero Regales (29) over een contract voor de duur van één seizoen. Regales komt over van de Belgische Jupiler Pro League-club Oud-Heverlee Leuven.

Romero Regales is geboren op 7 november 1986, in Sittard. Regales maakte in het seizoen 2008-2009 zijn profdebuut bij Fortuna Sittard. Na een seizoen bij de amateurs van FC Vinkenslag te hebben gespeeld zette Regales zijn voetballoopbaan voort bij Excelsior Veldwezelt (BEL). Hier wist hij in 37 wedstrijden 24 keer het doel te vinden. In 2012 maakte Regales de overstap naar Patro Eisden (BEL) waar hij eveneens doeltreffend was. Hier wist hij 26 doelpunten te maken in 33 wedstrijden.

In 2013 zette de aanvaller een stap hogerop en tekende een contract bij Lommel United (BEL). In het daarop volgende seizoen werd hij topscorer van de Tweede Klasse met 20 doelpunten. In de zomer van 2015 ging Regales aan de slag bij het Belgische Oud-Heverlee Leuven. Op 29 maart 2015 maakte hij zijn interlanddebuut voor Curaçao. In totaal speelde Regales 80 competitiewedstrijden in het betaald voetbal waarin hij 33 keer wist te scoren.

Trainer/coach Wiljan Vloet is enthousiast over de komst van Romero Regales naar FC Den Bosch: “Romero is een fysiek sterke centrumspits die een bal kan vasthouden en als aanspeelpunt kan fungeren. Hij is kopsterk en heeft in België laten zien dat hij over scorend vermogen beschikt. Romero past met zijn karakter en mentaliteit uitstekend binnen de groep. We kijken er naar uit om met hem aan de slag te gaan bij FC Den Bosch.”

Bron: Persbericht