FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
FC Den Bosch rolt De Treffers op

FC Den Bosch rolt De Treffers op

20 juli 2016 om 21:49

FC Den Bosch heeft woensdagavond haar derde oefenzege geboekt. In eigen huis had de ploeg van Wiljan Vloet geen kind aan De Treffers; 4-0. Romero Regales maakte zijn eerste treffers in Bossche dienst.

FC Den Bosch had werkelijk geen kind aan De Treffers, die pas ver in de eerste helft hun eerste doelpoging deden. Toen stond FC Den Bosch al voor. Romero Regales miste zijn eerste twee kansen nog (een schot op de vuisten van de doelman en een schot over), was de derde keer de goede keer. Na een voorzet van Brandon Robinson kopte Arda Havar de bal voor het doel, waar Regales simpel kon binnenlopen. Even daarvoor had Niek Vossebelt al bijna de score geopend met een vallende kopbal, maar daar stak de keeper een stokje voor.

Na een overtreding op de prima spelende Italiaanse nieuweling Stefano Beltrame kreeg FC Den Bosch een strafschop. Vossebelt schoot onberispelijk raak. De eerste kans voor De Treffers kwam pas na 40 minuten; na een counter kregen de bezoekers een prima kopkans, maar de bal werd geheel verkeerd geraakt. Op slag van rust was het wederom Regales die het net vond. Met een bekeken kopbal versloeg hij de doelman. In de blessuretijd van de eerste helft schoot Brandon Robinson nog op de lat.

Ook na rust was FC Den Bosch de betere ploeg, maar waren de kansen een stuk schaarser. Brandon Robinson frommelde na een steekpass na 65 minuten de 4-0 binnen. Daarna hadden de Bosschenaren nog een aantal goede kansen op de vijfde treffer. Eerst was het Arda Havar die, na een lang uitgesponnen aanval, een dot van een kans kreeg, maar over schoot. Daarna was het Damiano Schet die door Ben Santermans vrij voor het doel werd gezet, maar ook hij wist niet te scoren. In de slotfase probeerde De Treffers nog een eretreffer te forceren, maar daar slaagde het niet in.

Opstelling FC Den Bosch:
Ralph Vos; Jordy van der Winden (66' Jonas Heymans), Ben Santermans, Bart Biemans (36' Dalian Maatsen), Daan Disveld; Niek Vossebelt, Luuk Brouwers (46' Zija Azizov), Stefano Beltrame (46' Alessio Carlone); Brandon Robinson (66' Sam Kersten), Romero Regales (46' Damiano Schet), Arda Havar (87' Jordy van der Winden).

Scoreverloop:
26' Regales 1-0
30' Vossebelt 2-0 (strafschop)
42' Regales 3-0
65' Robinson 4-0

Bron: FCDBFans.nl