FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Informatie kaartverkoop Jong PSV-uit

Informatie kaartverkoop Jong PSV-uit

26 juli 2016 om 11:02

Op maandag 8 augustus aanstaande trapt FC Den Bosch seizoen 2016-2017 af met de uitwedstrijd tegen Jong PSV. De wedstrijd wordt om 20.00 uur gespeeld in het stadion van FC Eindhoven aan de Aalsterweg.

Supporters van FC Den Bosch kunnen per heden tot en met donderdag 4 augustus een omwisselbiljet kopen via de online ticketshop. De prijs van een toegangskaart bedraagt € 5,00. Omdat online gekochte omwisselbiljetten moeten worden toegezonden, betaalt u € 0,75 extra aan verzendkosten.

U kunt uw omwisselbiljet per heden ook kopen bij de administratie van FC Den Bosch, tijdens kantooruren, tot en met maandag 8 augustus aanstaande (13.00 uur).

Op de wedstrijddag dient er vanaf 18.30 uur te worden omgewisseld bij Timmermans Infra Stadion De Vliert. Omdat er bij het stadion van FC Eindhoven een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar is, wordt eenieder verzocht zoveel als mogelijk samen naar Eindhoven te rijden, zodat iedereen van de autocombiregeling gebruik kan maken. Op het moment dat de parkeerplaats vol is treedt vanaf dat moment een buscombiregeling in werking. Nadere informatie volgt tijdig, indien van toepassing. Namens de club een prettige wedstrijd toegewenst!

Bron: FCDenBosch.nl