FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
FCDB organiseert gezellige Aftrap op 30 juli

FCDB organiseert gezellige Aftrap op 30 juli

26 juli 2016 om 15:43

De jaarlijkse open dag van FC Den Bosch, ‘De Aftrap’, vindt dit jaar plaats op zaterdag 30 juli aanstaande van 11.30 tot 17.00 uur. De Aftrap is traditioneel gezien de feestelijke opening van het nieuwe voetbalseizoen. Na een succesvolle en gezellige editie vorig jaar, zullen er ook dit seizoen weer verschillende activiteiten plaatsvinden op het voorplein van Timmermans Infra Stadion De Vliert.

De Aftrap wordt een gezellige happening voor jong en oud. De focus ligt op sportiviteit, voetbal en amusement, waarbij er voldoende gelegenheid zal zijn om kennis te maken met de spelers, staf en medewerkers van de club. Vanaf 11.30 uur zal het voorplein van het stadion toegankelijk zijn voor bezoekers. Voor de jongste fans zijn er springkussens en kan er worden deelgenomen aan verschillende voetbalactiviteiten en -spelletjes. Zo is er onder meer een pannaveldje geplaatst waar jonge talenten hun voetbalkunsten kunnen laten zien. Verder zullen er kramen zijn waar FC Den Bosch-fanartikelen kunnen worden gekocht en zijn er voldoende mogelijkheden om seizoenkaarten te bestellen of lid te worden van de kidsclub. Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht en kan er op meerdere plaatsen een hapje of drankje worden genuttigd, onder het genot van een gezellig stukje muziek. Omstreeks 13.30 uur vindt de jaarlijkse spelerspresentatie plaats in het stadion, waarbij alle spelers en stafleden van FC Den Bosch aan het aanwezige publiek zullen worden voorgesteld.

FC Den Bosch – Cercle Brugge (gratis toegang)
De dag wordt vervolgd met de oefenwedstrijd tussen FC Den Bosch en de Belgische Tweede Klasser Cercle Brugge. Beide ploegen zullen om 14.30 uur aan de aftrap verschijnen in het stadion. Het is voor FC Den Bosch de laatste oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen en een mooie krachtmeting tijdens een gezellige voetbaldag!

Na afloop van de wedstrijd is er nog de gelegenheid voor ouders en kinderen om een gezellig praatje te maken met de spelers en staf op het speelveld van Stadion De Vliert. Een leuke kans voor de jongste fans om een handtekening te scoren van hun favoriete helden!

Toegang is de gehele dag gratis! We hopen ook dit jaar weer vele trouwe FC’ers in en rond Timmermans Infra Stadion De Vliert te mogen begroeten en gaan er als vanouds een gezellige dag van maken. Graag tot ziens bij FC Den Bosch!

Bron: Persbericht