FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Elke wedstrijd feest op de M-Side

Elke wedstrijd feest op de M-Side

31 juli 2016 om 18:44

Komend seizoen zal er bij elke thuiswedstrijd van FC Den Bosch voor en na de wedstrijd een feest worden georganiseerd op het plein van de M-Side. Dat meldt de Stichting Met Heel Mijn Hart op Facebook.

Zoals de meesten inmiddels wel weten, hebben verschillende supportersgroeperingen samen met FC Den Bosch de handen ineen geslagen voor een uniek supportersproject waarbij de supporters de prijs van een seizoenkaart bepalen (vastgesteld op slechts 150 euro) en waarbij 50% van de opbrengst van de verkochte seizoenkaarten voor de vakken M5, M6 en M7 ten goede komt aan sfeeracties, hospitality en andere verbeteringen op de oosttribune.

Komend seizoen zal iedere wedstrijd in het teken staan van een bepaald thema. Denk hierbij aan een Hollandse avond en een “from father to son” avond. Ook zal het na de wedstrijd langer gezellig zijn en zullen de spelers zich komend seizoen vaker in het home laten zien. De insteek is dat iedereen elke twee weken een gezellige avond heeft en als er dan ook nog eens leuk gevoetbald wordt is het helemaal mooi meegenomen. De muzikale omlijsting zal daarbij plaatsvinden door DJ Luuk (bekend van de wedstrijd tegen VVSB waar hij op het dak van de container van DBFC draaide) die we inmiddels voor het hele seizoen hebben weten vast te leggen. DJ Luuk zal iedere thuiswedstrijd van 18:30 uur tot 23:30 uur voor elk wat wils draaien.

Heb jij nog geen seizoenkaart? Kijk dan snel hier en bestel je seizoenkaart vak M5, M6 of M7, dan gaan we er komend seizoen iedere wedstrijd een feestje van maken.

Met Heel Mijn Hart, Supportersclub FC Den Bosch, Den Bosch FC

Op de hoogte blijven van alle activiteiten in het nieuwe seizoen doe je via de Facebook-pagina van het Blue White Home.

Bron: Facebookpagina Met Heel Mijn Hart