FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
FCDBFans zoekt versterking!

FCDBFans zoekt versterking!

3 augustus 2016 om 16:27

We zijn per direct op zoek naar nieuwe crewleden die ons willen helpen op diverse vlakken, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van nieuwsberichten, wat Photoshop-werk of het afnemen van interviews. Één van ons gaat namelijk stoppen vanwege een nieuwe baan en daarom kunnen we iedere vorm van hulp goed gebruiken.

Al sinds 2001 wordt op deze website het laatste nieuws over onze club geplaatst. Lijkt het jou leuk om daar vanaf nu bij te gaan helpen? Stuur dan een mail naar info@fcdbfans.nl. We kijken uit naar je mail!

Zoals gezegd gaat één van onze crewleden er mee stoppen; hij maakt een mooie transfer naar de KNVB. Zijn afscheidsbrief:Beste medesupporters,

Dit is het laatste stuk dat ik voor FCDBFans zal schrijven. Ruim negen jaar lang heb ik met heel veel plezier meegewerkt aan deze website, maar daar gaat nu een einde aan komen. Over een kleine drie weken ga ik namelijk bij de KNVB beginnen als Contentredacteur.

Die functie is iets soortgelijks als wat ik de afgelopen jaren als hobby bij FCDBFans heb gedaan. Ik ben enorm trots op wat we in die periode allemaal bereikt hebben en voor mij persoonlijk is het een fantastische leerschool geweest.

Het afgelopen seizoen hebben we FCDBFans hoofdzakelijk met z’n tweeën gerund. Ook zonder mij is er zat kennis en kwaliteit om deze fansite goed te beheren, met hulp uit verschillende hoeken. Maar om het voor iedereen leuk en behapbaar te houden, moeten er echt crewleden bijkomen. Zeker als je ambities in de communicatie of journalistiek hebt, kan ik het je van harte aanbevelen om mee te gaan helpen met FCDBFans.

Ik kan mijn medecrewleden niet vaak genoeg bedanken, want de initiatieven die we de afgelopen jaren hebben uitgerold op deze site en in het stadion (zoals het Seun of God-spandoek) waren een belangrijk onderdeel van mijn sollicitatie - die uiteindelijk geleid heeft tot mijn nieuwe baan.

Het is de charme van onze club dat er voor iedereen volop ruimte is voor degelijke initiatieven en daar heb ik sinds 2004 - toen ik begon als vrijwillig redacteur voor de club - enorm veel profijt van gehad. Daarom ook een welgemeend woord van dank richting heel veel mensen binnen FC Den Bosch, voor alle ruimte en ondersteuning die ik heb gekregen.

Ik ben uiteraard zeker niet de enige die zoveel ruimte en ondersteuning heeft gekregen. Er zijn nog veel meer supporters die, ook na twee kutseizoenen, hun betrokkenheid tonen door zich belangeloos in te zetten voor de club. Hoewel, belangeloos... Zelf heb ik het, met name het afgelopen jaar, heel bewust gebruikt om me verder te ontwikkelen. En FC Den Bosch leent zich daar perfect voor!

Laten we er daarom voor eens en voor altijd mee stoppen om te roepen dat het bij FC Den Bosch nooit iets zal worden omdat wij Bosschenaren te kritisch zijn. Laten we er in gaan geloven dat we door de grote mate van betrokkenheid van supporters wel degelijk iets bijzonders in handen hebben. Die betrokkenheid blijkt ook uit de bezoekersaantallen van deze website; vorige maand werd FCDBFans 68.795 keer bezocht. Noem mij maar eens een fansite van een sportief gelijkwaardige club die vergelijkbare cijfers kan overleggen.

Dat ik nu voor de KNVB ga werken verandert natuurlijk niets aan de hoeveelheid blauw-wit bloed die door mijn aderen stroomt of mijn seizoenkaart op de M-Side. Je zal echter begrijpen dat het lastig te combineren is met alles wat ik voor deze website deed als hobby en daarom stop ik er nu mee.

Houdoe en bedankt!

Stephan Oexman / Razende Reporter

Bron: FCDBFans