FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
NAC-uit wordt een autocombi

NAC-uit wordt een autocombi

17 augustus 2016 om 20:14

Op vrijdag 26 augustus speelt FC Den Bosch in Breda de uitwedstrijd tegen NAC. Voor supporters van FC Den Bosch geldt een autocombiregeling.

Met een club- of seizoenkaart van FC Den Bosch kunnen supporters tot en met dinsdag 23 augustus een omwisselbiljet kopen via de online ticketshop. De prijs bedraagt € 8,25 (€ 7,50 voor de toegangskaart en € 0,75 administratie- en verzendkosten). Het is tevens mogelijk om een omwisselbiljet te kopen via de administratie van FC Den Bosch tijdens kantooruren tot en met donderdag 25 augustus.

In totaal zijn er 80 parkeerplekken beschikbaar voor de autocombiregeling. Het is dit jaar tevens toegestaan om met autobusjes tot acht personen naar Breda af te reizen. Aan supporters het verzoek om zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden, zodat zo veel mogelijk supporters van de autocombiregeling gebruik kunnen maken. Bij een overschrijding van het maximaal aantal beschikbare parkeerplekken treedt een buscombiregeling in werking. Mocht dit het geval zijn, dan volgt informatie via de bekende kanalen. Op de wedstrijddag dient er tussen 18.30 en 19.00 uur te worden omgewisseld bij het supportershome achter de oosttribune.

Bron: FC Den Bosch.nl