FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Schilder tekent voorlopig niet bij FC Den Bosch

Schilder tekent voorlopig niet bij FC Den Bosch

27 augustus 2016 om 12:11

De afgelopen week is er op veel plaatsen gemeld dat FC Den Bosch verregaande interesse zou hebben in middenvelder Robbert Schilder. FC Den Bosch is inderdaad geïnteresseerd geraakt, nadat Robbert Schilder gedurende de afgelopen periode onverwachts als concrete optie voorbij kwam.

We hebben vervolgens meerdere constructieve gesprekken met hem gevoerd en er samen met diverse betrokken externe financiers veel energie in gestoken om hem naar de club te halen.

Het resultaat is echter dat Robbert Schilder vandaag heeft aangegeven dat hij voorlopig zijn opties wil openhouden. Het gaat om een sportieve afweging van zijn kant. De club betreurt, maar respecteert de keuze van Robbert Schilder en heeft besloten om verdere gesprekken in deze fase te staken.

Neshat Meçe sluit voorlopig nog niet aan de bij de selectie van FC Den Bosch. De Albanees met Grieks paspoort is teruggekeerd naar Griekenland. Er was geen plaats in het budget voor twee middenvelders. Misschien dat de zaak is veranderd nadat is gebleken dat Robbert Schilder niet haalbaar is.

Bron: FC Den Bosch.nl / FCDBfans.nl