FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Gereduceerde tarieven voor bekerduel

Gereduceerde tarieven voor bekerduel

12 september 2016 om 16:06

FC Den Bosch speelt op dinsdag 20 september aanstaande, in de eerste ronde van het KNVB Bekertoernooi, de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven. Beide ploegen verschijnen die avond om 20.00 uur aan de aftrap in Timmermans Infra Stadion De Vliert.

FC Den Bosch biedt seizoenkaarthouders bij dit duel de mogelijkheid om hun eigen plaats te reserveren. Seizoenkaarthouders betalen voor dit duel slechts 5 euro. Op de eretribune betalen seizoenkaarthouders slechts 10 euro. Deze prijzen gelden voor alle seizoenkaarthouders vanaf 13 jaar; de seizoenkaarten zelf verlenen bij dit duel geen gratis toegang. Het reserveren van je eigen plaats kan tot en met maandag 19 september (12.00 uur) via de online ticketshop of via de administratie van de club tijdens kantooruren. Op de wedstrijddag zijn de kassa’s op het voorplein vanaf 18.45 uur geopend. Seizoenkaarthouders die daar hun toegangskaart willen aanschaffen, ontvangen bij de kassa op vertoon van hun seizoenkaart de hierboven vermelde korting.

Kinderen tot en met twaalf jaar ook hebben ook tijdens de Brabantse bekerderby tegen FC Eindhoven gratis toegang. Alle kinderen tot en met 12 jaar worden van harte uitgenodigd om op dinsdag 20 september naar De Vliert te komen en krijgen bij het betreden van het stadion een gratis wedstrijdkaart uitgereikt bij de toegangspoort van de desbetreffende tribune. Deze actie heeft betrekking op alle reguliere tribunes. Voor niet-seizoenkaarthouders die het bekerduel willen bezoeken zijn de kassa’s op het voorplein op de wedstrijddag geopend vanaf 18.45 uur. Het is ook mogelijk om toegangskaarten online tot een dag voor de wedstrijd te kopen via de online ticketshop of via de administratie van de club tijdens kantooruren. De prijs van een toegangskaart bedraagt voor niet-seizoenkaarthouders 7,50 voor de zuid- en noordtribune en voor de M-side (lange zijde). Voor de eretribune is de prijs van een toegangskaart voor hen bij dit duel vastgesteld op € 12,50.

Bron: FC Den Bosch.nl