FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Ook Emmen heel simpel langs Den Bosch

Ook Emmen heel simpel langs Den Bosch

23 september 2016 om 22:02

FC Den Bosch is tegen de volgende eclatante nederlaag opgelopen. In Emmen werd met 3-0 verloren van de plaatselijke FC. Die ploeg had in de voorgaande zeven duels pas zes keer gescoord.

Die 3-0 eindstand was bij rust al bereikt. De eerste treffer viel nadat Niek Vossebelt heel simpel op snelheid werd afgetroefd, waarna Jeremy Fernandes zijn man kwijt was. De tweede goal was een te zachte inspeelpass van diezelfde Vossebelt op Arda Havar. Emmen veroverde de bal en was snel bij de Bossche goal, waarna Henk Bos met een mooie lob de voorsprong van de Drentenaren verdubbelde. Uit een vrije trap kon spits Cas Peters vogeltje vrij de 3-0 tegen de touwen koppen. FC Den Bosch kwam in de eerste helft tot geen enkele doelpoging, maar moest noodgedwongen wel tweemaal wisselen. Bij de 1-0 van Emmen kwam Bart Biemans in botsing met Kees Heemskerk, waardoor laatstgenoemde niet verder kon. Ook Ben Santermans moest geblesseerd naar de kant.

Emmen vond het na de rust allemaal wel prima, waardoor FC Den Bosch zowaar wat gevaar kon stichten. Romero Regales was er op dat moment al niet meer bij, nadat ook hij geblesseerd naar de kant moest. Op halve kracht raakte FC Emmen nog de lat uit een aanval en de lat uit een vrije trap. FC Den Bosch kreeg via Brandon Robinson nog twee kansen, maar hij stuitte eenmaal op de doelman en de tweede keer raakte hij de bovenkant van de lat. De ingevallen doelman Nick Leijten ranselde nog een paar ballen uit het doel, waardoor de Bossche schade beperkt bleef tot drie tegengoals.

Bron: FCDBFans.nl