FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Duel tegen Jong FC Utrecht drooggelegd

Duel tegen Jong FC Utrecht drooggelegd

18 oktober 2016 om 17:07

Tijdens de wedstrijd FC Den Bosch - Jong FC Utrecht mag geen alcohol meegenomen worden op de M-Side. Dat meldt Den Bosch FC op haar Facebookpagina.

De drooglegging is het gevolg van de gebeurtenissen in de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur. Na de gelijkmaker van Bossche zijde klommen een aantal supporters uit enthousiasme in de hekken, maar die werden daarop op zeer onvriendelijke wijze weer uit verwijderd door de stewards in opleiding van het Koning Willem I college. Daarop ontstond een woordenwisseling, waarna enkele fans uit protest weer de hekken in klommen en daarbij bekers bier op het veld gooiden.

In 2015 werd het meenemen van alcoholische versnaperingen op M, na lange tijd, weer toegestaan. Destijds werden een aantal spelregels afgesproken. Op basis daarvan is nu besloten om tijdens het eerstvolgende thuisduel geen alcohol toe te staan op de tribune. Volgens Den Bosch FC zijn de individuen die de bekers op het veld gooiden, ondanks het camerasysteem wat op de M-Side aanwezig is, nog niet getraceerd.


Bron: FCDBFans.nl / Den Bosch FC