FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Verwachte nederlaag FC in Venlo

Verwachte nederlaag FC in Venlo

21 oktober 2016 om 21:59

FC Den Bosch is tegen een verwachte nederlaag in Venlo aangelopen. De ploeg van Wiljan Vloet mocht even hopen op een stunt, maar verloor met 3-1 van de Limburgers.

Al bijna een jaar heeft FC Den Bosch geen uitwedstrijd meer gewonnen, maar het uitvak was toch behoorlijk redelijk gevuld na de verrassende 3-1 overwinning op Cambuur. Tegen VVV verliep het minder voorspoedig. Door een bijzonder knullige goal van Jeremy Fernandes, die een vrije trap doorkopte over zijn eigen doelman, kwam FC Den Bosch al na 11 minuten op een 1-0 achterstand. Na een minuut stond het echter alweer gelijk; de keeper van VVV verwerkte een afstandsschot van Brandon Robinson slecht, waarna Jort van der Sande eenvoudig kon binnentikken. Voor rust raakte Torino Hunte namens VVV nog de lat.

Net voor rust kwam VVV op 2-1. FC Den Bosch kreeg een corner niet goed weg, waarna de bal in heel veel instanties uiteindelijk bij Opoku terecht kwam, die van dichtbij kon binnenschieten. FC Den Bosch bleef met de 2-1 in leven, zeker toen een pegel van Jort van der Sande op de lat uiteenspatte. Echter kwamen er nauwelijks kansen op de gelijkmaker. Alleen een kopbal van Brandon Robinson na de rust werd door de Venlonaren van de lijn gehaald. Daar stonden een aantal goede kansen van de thuisploeg tegenover. De ingevallen Jonas Heymans was uiteindelijk de schlemiel; hij kreeg een zeer omstreden rode kaart en een strafschop tegen, die door VVV feilloos werd benut. Daarmee was het duel direct gespeeld.

Bron: FCDBFans.nl