FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
MVV-uit: geen bus-, maar autocombi

MVV-uit: geen bus-, maar autocombi

22 november 2016 om 10:03

Vrijdag 25 november aanstaande, aanvang 20.00 uur, speelt FC Den Bosch in Maastricht de uitwedstrijd tegen MVV. Voor supporters van FC Den Bosch gold bij deze wedstrijd aanvankelijk een buscombiregeling.

FC Den Bosch heeft de afgelopen periode meerdere gesprekken met MVV en de gemeente Maastricht gevoerd om de buscombi om te zetten naar een autocombiregeling. Dit heeft inmiddels het gewenste resultaat opgeleverd. Met een club- of seizoenkaart van FC Den Bosch kunt u tot en met woensdag 23 november (14.00 uur) een omwisselbiljet kopen via onze online ticketshop. De prijs bedraagt € 7,50 (excl. € 0,75 verzendkosten). Via de administratie van FC Den Bosch kan er tot en met vrijdagmiddag 25 november (13.00 uur) een toegangskaart worden gekocht.

Op de wedstrijddag dient er vanaf 17.45 uur te worden omgewisseld bij Timmermans Infra Stadion De Vliert. Vanwege de beperkte parkeergelegenheid bij De Geusselt kunnen er maximaal 25 auto’s gebruik maken van de autocombiregeling, waarbij geldt dat er minimaal drie supporters per auto dienen af te reizen, omdat er anders geen parkeerkaart wordt verstrekt. Namens de club een prettige wedstrijd toegewenst.

Bron: FCDBFans.nl