FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Nieuwe zeperd voor FC Den Bosch

Nieuwe zeperd voor FC Den Bosch

25 november 2016 om 21:54

Koploper MVV heeft in eigen huis eenvoudig afgerekend met FC Den Bosch. De ploeg van Wiljan Vloet kwam in het eerste uur tot niet een schot tussen de palen, wat het schrijnende gebrek aan creativiteit nog maar eens onderstreept.

De eerste tien minuten gingen nog wel en FC Den Bosch had zelfs een goede mogelijkheid om op voorsprong te komen. Stefano Beltrame schoot een afvallende bal tegen de buitenkant van de paal. Toch was het de thuisploeg die op voorsprong kwam. Joeri Schroijen kapte Jeremy Fernandes uit en schoot van dichtbij raak door de benen van Kees Heemskerk. Daarna werd de thuisploeg steeds sterker en mocht FC Den Bosch blij zijn dat het slechts 1-0 was bij de rust.

Na een golf van aanvallen in het begin van de tweede helft, die FC Den Bosch met hangen en wurgen overleefde, viel de logische 2-0. Een schot uit de tweede lijn werd van richting veranderd, waardoor Heemskerk kansloos was. Even later was het zelfs 3-0; op het moment dat MVV met een speler minder op het veld stond, tikte Gijzen een voorzet van de linkerflank binnen. Daarna vond MVV het wel best en mocht Den Bosch nog een beetje tegensputteren. De ingevallen Ben Santermans had nog 3-1 moeten maken, maar hij maaide over de bal heen. Aanspraak maken op een resultaat mocht FC Den Bosch echter geen moment.

Bron: FCDBFans.nl