FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Twee halen, een betalen tegen Helmond

Twee halen, een betalen tegen Helmond

8 december 2016 om 17:36

Op vrijdag 9 december speelt FC Den Bosch in Stadion De Vliert de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport. Het is de laatste thuiswedstrijd van de Bossche club voor de winterstop, een duel dat FC Den Bosch traditiegetrouw aangrijpt om te trakteren richting haar supporters, als blijk van waardering voor hun trouwe steun.

Ter afsluiting van de eerste seizoenhelft in Timmermans Infra Stadion De Vliert heeft FC Den Bosch in samenwerking met diverse partners een aantrekkelijke ticketingactie opgesteld voor haar fans rond het duel van aanstaande vrijdag. FC Den Bosch-supporters krijgen bij de Brabantse derby tegen Helmond Sport twee wedstrijdkaarten voor de prijs van één!

De prijs van twee toegangskaarten bedraagt € 12,50 voor de zuid- en noordtribune achter het doel, evenals voor de M-side op de lange zijde (50% korting; de normale prijs bedraagt € 25,00). Voor de eretribune is de prijs van twee toegangskaarten vastgesteld op € 22,50 (50% korting; de normale prijs bedraagt € 45,00). Toegangskaarten kunnen in de voorverkoop tot en met donderdag 8 december online worden gekocht via www.fcdenbosch.nl/tickets of via de administratie van de club tijdens kantooruren. Op de wedstrijddag zijn de kassa’s op het voorplein vanaf 18.45 uur geopend en kunnen er op basis van een regio gebonden legitimatiebewijs toegangskaarten worden aangeschaft.

Rond de wedstrijd vinden er vrijdag enkele leuke activiteiten plaats. Zo zal DJ Luke optreden in het supportershome voor en na de wedstrijd, begroet FC Den Bosch ruim 30 oud-spelers in de Businessclub, krijgen supporters bij het betreden van het stadion een blauwwitte verrassing uitgereikt en nog veel meer. FC Den Bosch roept al haar supporters op om op vrijdag 9 december in het blauwwit naar het stadion te komen. Onder de seizoenkaarthouders met een ‘Heya Den Bosch-fansjaal’ verloot de club in de rust een speciaal VIP-arrangement. Op naar een mooie voetbalavond in Timmermans Infra Stadion De Vliert!

Bron: Persbericht