FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Arda Havar weg bij FC na bonje met Vloet

Arda Havar weg bij FC na bonje met Vloet

8 december 2016 om 19:04

Het heeft er alle schijn van dat Arda Havar zijn laatste wedstrijd voor FC Den Bosch gespeeld heeft. De spelmaker zal in de winterstop hoogstwaarschijnlijk verkassen naar een andere club na een conflict met Wiljan Vloet.

De publiekslieveling had al in een eerder stadium van trainer Wiljan Vloet te horen gekregen dat hij uit mocht kijken naar een andere club. Afgelopen maandag liep het op de training uit op een conflict tussen Havar en Vloet. Havar kreeg daarop afgelopen woensdag te horen dat hij op de bank moest plaatsnemen tegen Helmond Sport aankomende vrijdag. Dat ondanks het feit dat Havar, ondanks zijn mindere vorm, de afgelopen wedstrijden erg belangrijk was.

De Turk kwam vorig seizoen over van derdeklasser Real Lunet en maakte op 29-jarige leeftijd zijn debuut in het betaalde voetbal. Hij was afgelopen seizoen de revelatie, met regelmatig cruciale goals. Tot op heden kwam Havar tot 12 doelpunten voor FC Den Bosch. Het heeft er nu alle schijn van dat Havar zijn laatste wedstrijd voor FC Den Bosch heeft gespeeld. Morgen (vrijdag) zal Havar op de bank plaatsnemen; Zija Azizov zal op het middenveld plaatsnemen, voorin zal Mario Bilate naar alle waarschijnlijkheid zijn rentree maken.

Bron: FCDBFans.nl