FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Vloet krijgt alle sportieve dossiers

Vloet krijgt alle sportieve dossiers

18 december 2016 om 16:21

Wiljan Vloet zal met ingang van vandaag als aanspreekpunt fungeren op het gebied van voetbalzaken. Vloet neemt hierbij de dossiers en taken over van Fred van der Hoorn en de sportieve dossiers van Edward van Wonderen.

Woensdagochtend heeft er op kantoor een overleg plaatsgevonden, waarbij voorzitter Jan-Hein Schouten en het managementteam onder meer hebben gesproken over de opvolging van de dossiers en taken die de onlangs vertrokken algemeen directeur Edward van Wonderen en het uittredende hoofd scouting Fred van der Hoorn onder hun hoede hadden.

Dit heeft er onder meer toe geleid dat Theo Teelen per heden de organisatorische dossiers van Edward van Wonderen zal oppakken. Fred van der Hoorn zal de komende weken nog enkele lopende dossiers afwikkelen, maar voor alle nieuwe vragen op het gebied van voetbalzaken kan Wiljan Vloet als aanspreekpunt worden aangehouden (medisch, scouting, jeugdopleiding, enzovoorts). Voor alle organisatorische vragen kan contact worden opgenomen met Theo Teelen.

Feitelijk heeft Vloet dus per heden alleenheerschappij op voetbaltechnisch gebied. FC Den Bosch verwacht in januari of februari de nieuwe organisatiestructuur te presenteren. Daarvoor wordt momenteel nog gezocht naar een (goedkope) opvolger Edward van Wonderen.

Bron: FC Den Bosch.nl / FCDBFans.nl