FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Gösgens in RvC, Teelen tijdelijk directeur

Gösgens in RvC, Teelen tijdelijk directeur

22 december 2016 om 17:26

Theo Teelen is vanochtend door de RvC benoemd tot interim statutair directeur. Die functie was bij FC Den Bosch vacant sinds het vertrek van Edward van Wonderen in november.

Teelen was al als algemeen manager actief en had inmiddels een groot deel van het takenpakket van Van Wonderen overgenomen. Teelen bekleedt de directeursfunctie ad interim, totdat er een definitieve opvolger voor Van Wonderen is gevonden.

Jan Gösgens treedt met ingang van heden toe tot de Raad van Commissarissen (RvC) van FC Den Bosch. De oud-speler van de Bossche club krijgt vanuit Stichting Met Heel Mijn Hart de portefeuille technische zaken onder zijn hoede en zal op voetbaltechnisch vlak als aanspreekpunt en sparringpartner dienen voor trainer/coach Wiljan Vloet.

Jan Gösgens speelde tussen 1986 en 1997, met tussendoor een korte uitstap naar Cambuur Leeuwarden, in totaal ruim 250 wedstrijden voor FC Den Bosch, waarbij hij gedurende meerdere seizoenen ook als jeugdtrainer aan de Bossche club verbonden was. Inmiddels is Gösgens al bijna twintig jaar werkzaam voor de jeugdopleiding van Feyenoord en is hij tevens actief bij OJC Rosmalen, in een ondersteunende rol op voetbaltechnisch vlak. Deze functies blijft hij combineren met zijn onbezoldigd werk voor de RvC van FC Den Bosch.

Bron: FC Den Bosch.nl