FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Oefenduel en nieuwjaarsreceptie afgelast

Oefenduel en nieuwjaarsreceptie afgelast

7 januari 2017 om 12:48

Vanwege de weersomstandigheden zijn het oefenduel met ODC in Boxtel, wat vanmiddag gespeeld zou worden, en de nieuwjaarsreceptie van FC Den Bosch afgelast.

Het slechte weer en ijsvorming hebben het veld in Boxtel onbespeelbaar gemaakt. Bovendien is de weg naar het sportpark voor de spelers die een lange reis moeten maken dermate onveilig gebleken dat beide clubs het onverantwoord vinden om het duel door te laten gaan.

De nieuwjaarsreceptie van FC Den Bosch gaat vanavond ook niet door. In overleg met mede-organisator Supportersclub FC Den Bosch is besloten om de nieuwjaarsreceptie af te blazen, als gevolg van de onveilige situaties die zich vandaag in het verkeer voordoen. Beide partijen vinden het onverantwoord om hun gasten vanavond met deze mate van gladheid de weg op te sturen.

Interim directeur Theo Teelen namens de club: “Het is ontzettend glad vandaag op de weg, met vele honderden ongelukken tot gevolg. Meerdere van onze spelers en gasten moeten van buiten Brabant komen en dat is onverantwoord. Ook al zet de dooi op sommige plekken vanmiddag in, vanavond bestaat opnieuw de kans op opvriezing van de wegen. We betreuren het besluit, maar stellen de veiligheid van onze gasten voorop in deze situatie.”

Bron: FC Den Bosch.nl