FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Persbericht: Van der Lee weg, Pennings komt

Persbericht: Van der Lee weg, Pennings komt

16 januari 2017 om 17:52

Richard van der Lee gaat Brabant United verlaten. Van der Lee was trainer van de D<13 en vervulde daarnaast de functie van manager jeugdopleiding. Van der Lee maakt de overstap naar de Vitesse Voetbal Academie en gaat daar per 1 februari aan de slag in de functie van voetbalontwikkelaar.

Van der Lee over zijn vertrek: “Ik heb drie seizoenen met veel plezier bij Brabant United gewerkt. De functie van voetbalontwikkelaar zie ik als een mooie nieuwe stap in mijn carrière. Ik ben trots dat Vitesse mij voor deze functie heeft benaderd en ben blij dat FC Den Bosch mij deze uitdaging gunt. Ik wil iedereen binnen Brabant United bedanken voor de prettige samenwerking.”

Waar Richard van der Lee vertrekt komt Wally Pennings de jeugdopleiding met ingang van 1 februari versterken. Wally Pennings heeft een rijk verleden bij FC Den Bosch en was in verschillende functies aan de Bossche jeugdopleiding verbonden. Zo was hij tussen 1995 en 2001 als jeugdscout werkzaam en vervulde hij vervolgens tot 2014 de functie van jeugdcoördinator. Wally Pennings gaat opnieuw als coördinator van de jeugdopleiding aan de slag.

Wally Pennings: “Ik ben ontzettend blij om weer onderdeel te mogen uitmaken van de jeugdopleiding. Het voelt als thuiskomen. FC Den Bosch streeft binnen haar sportieve beleid naar een regionaal getint elftal met een herkenbare speelstijl. De jeugdopleiding speelt hierbij een belangrijke rol en vormt een stevig fundament. Ik kijk er naar uit om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling en doorstroom van talentvolle spelers en heb veel zin om aan de slag te gaan.”

Bron: Persbericht