FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Van der Winden twee jaar langer bij FC

Van der Winden twee jaar langer bij FC

16 januari 2017 om 19:29

FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met Jordy van der Winden over de verlenging van zijn overeenkomst met twee seizoenen. De samenwerking met de 22-jarige linkervleugelverdediger liep aan het einde van dit seizoen af, maar is nu verlengd tot de zomer van 2019.

Jordy van der Winden is geboren op 4 maart 1994 in Den Haag. Van der Winden is afkomstig uit de jeugdopleiding van ADO Den Haag en maakte in 2013 de overstap naar Jong FC Utrecht. De linksback debuteerde in het betaald voetbal voor de Domstedelingen in het seizoen 2013-2014. Van der Winden maakt sinds het seizoen 2015-2016 deel uit van de Bossche selectie en kwam tot op heden tot 25 wedstrijden voor FC Den Bosch, waarin hij twee keer wist te scoren.

Trainer/coach Wiljan Vloet over het verlengen van de samenwerking: “Jordy is een speler die veel energie en kracht in zijn spel legt. Hij is snel en heeft daarnaast een goede trap. We zien veel rek in zijn ontwikkeling en gaan graag de uitdaging met hem aan om te kijken waar zijn top ligt. Met zijn aanvallende manier van spelen past hij prima bij de speelstijl die FC Den Bosch voor ogen heeft. We zijn dan ook blij dat hij heeft bijgetekend en samen met ons stappen wil gaan maken.”

Bron: Persbericht