FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
FCDB strijdt om handtekening Sam Kersten

FCDB strijdt om handtekening Sam Kersten

20 januari 2017 om 12:04

Sam Kersten wordt mogelijk de volgende jeugdspeler die een contract krijgt. Wiljan Vloet heeft de verdediger een driejarig contract aangeboden, maar de 18-jarige Kersten kan rekenen op meer interesse.

Zo zouden er ook twee Eredivisie-clubs interesse hebben in de diensten van Sam Kersten, die dit seizoen zijn wedstrijden hoofdzakelijk speelt voor Jong FC Den Bosch. Tot nog toe kwam hij in het eerste elftal alleen tot een invalbeurt in de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht.

Sam Kersten is geboren op 30 januari 1998 en maakte in oktober, gelijktijdig met Zija Azizov, de overstap naar het eerste elftal. In de voorbereiding heeft Kersten ook enkele keren met het eerste elftal meegedaan en ook in het oefenduel tegen Roda Boys, op 10 januari, kwam Kersten in actie. In die wedstrijden maakte de centrumverdediger al een behoorlijke indruk.

Momenteel zit Kersten een schorsing uit bij Jong FC Den Bosch na een rode kaart tegen HBS, waardoor hij vanavond ook niet mee kan met de eerste selectie naar De Vijverberg. Kersten speelt al ruim zes jaar in de jeugdopleiding van FC Den Bosch.

Bron: FCDBFans.nl