FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Volendam-uit: busreis voor Dijkbezoekers

Volendam-uit: busreis voor Dijkbezoekers

26 januari 2017 om 00:32

Supporters van FC Den Bosch die voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Volendam een bezoek willen brengen aan de Dijk, zullen mee moeten reizen met de bus van de supportersclub.

Dat maakt de supportersclub op Facebook bekend. De afgelopen dagen was er op sociale media wat onduidelijkheid ontstaan over de vervoersregeling van FC Den Bosch-supporters voor de uitwedstrijd in Volendam, 6 februari aanstaande. De supportersclub plaatste daarom het volgende bericht op haar Facebook-pagina:Uitwedstrijd Volendam: !!!! UPDATE !!!!
Vanwege enige ophef op de diverse social media willen wij uitleggen hoe er sommige beslissingen genomen zijn.
De bekende lokale driehoek in Volendam heeft, ondanks het voorbeeldige gedrag van de FC Den Bosch supporters in de afgelopen jaren, besloten om deze keurige supporters toch te "belonen" met de bekende autocombi. Gevolg hiervan is dat geen enkele supporter in staat wordt gesteld om even gezellig over de bekende en gezellige Dijk te lopen en/of een pilsje te pakken in één van de vele gezellige kroegjes.
Hierop is er op initiatief van diverse supportersgeledingen (RFU, Oude Garde, DenBoschFC en de Supportersclub) bij onze club op aangedrongen om toch voor elkaar te krijgen om eerder te mogen vertrekken. En wonder boven wonder heeft de lokale driehoek in Volendam hier mee ingestemd. Helaas hebben zij daar wel restricties bij aangegeven en wel een verplichte reis per bus. Dit alles zodat men in Volendam enigszins controle wil houden op de te arriveren supporters.
Afgesproken is derhalve dat deze twee bussen (eentje voor RFU, DenBoschFC en Oude Garde en de andere uiteraard van de Supportersclub) om 16.00 uur vanuit Den Bosch mochten vertrekken. Uiteraard heeft niet iedere supporter de tijd of zin om per bus te gaan en die wordt dan ook gewoon de gelegenheid geboden om alsnog met de auto af te reizen naar Volendam; echter vanwege voornoemde reden niet om 16.00 uur want dan kan de lokale politie geen controle houden.
Helaas is het de andere supportersgeledingen (RFU, DenBoschFC en Oude Garde) niet gelukt om voldoende mensen geanimeerd te krijgen om mee te gaan dus zij hebben hun busreis afgezegd.
Zoals altijd rijden wij altijd en voor IEDEREEN dus wij hebben hen aangeboden dat eventuele supporters die via hen hadden willen reizen gewoon bij ons mee zouden kunnen.
Wij hebben onze reis naar Volendam uitgebreid aangekondigd op de diverse social media en stellen iedereen in de gelegenheid om middels 1 enkel simpel telefoontje ook deelgenoot te maken van een gezellige paar uurtjes op de Dijk. De aanmeldingen lopen op dit moment al heel goed.
Dus wil je komende maandag naar Volendam dan kan dat op twee manieren. Of je gaat met de auto of je gaat met de bus. Deze bus vertrekt om 16.00 uur en IEDEREEN KAN EN MAG MEE. Je hoeft geen lid te zijn van de Supportersclub alleen je moet uiteraard wel in het bezit zijn van een geldige manier om de uitwedstrijden bij te wonen.
DUS IEDEREEN MAG GEWOON MEE OM 16.00 UUR !!
1 belletje is genoeg naar 06 – 5331 5504
Laatste opmerking is dat wij bij de club hebben aangegeven dat Heintje ook gewoon om 16.00 uur moet kunnen vertrekken want juist Heintje is een supporter die gewoon mee moet kunnen de Dijk op. Wij verwachten dan ook dat dit gewoon gehonoreerd gaat worden want de club is van IEDEREEN.

Bron: FCDBFans.nl / Facebookpagina Supportersclub FC Den Bosch