FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Ook Fernandes langer in blauw-wit

Ook Fernandes langer in blauw-wit

31 januari 2017 om 17:43

FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met Jeremy Fernandes (21) over een contract tot de zomer van 2019, met een optie tot verlenging aan Bossche zijde voor nog één seizoen.

Jeremy Fernandes is geboren op 14 augustus 1995 in Rotterdam. De verdediger begon zijn voetballoopbaan bij BVV Barendracht, waarna hij in 2014 de overstap maakte naar Brabant United. Afgelopen seizoen werd Fernandes overgeheveld naar het eerste elftal van FC Den Bosch. Hij maakte zijn debuut op vrijdag 21 augustus 2015, in de met 3-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Emmen. Tot op heden kwam Fernandes in competitieverband 26 keer in actie voor de Bossche hoofdmacht.

Het vastleggen van Jeremy Fernandes past binnen de duurzame voetbalvisie van FC Den Bosch, waarbij talentontwikkeling van spelers uit de eigen opleiding een belangrijk speerpunt is binnen het sportieve beleid van de club.

Trainer/coach Wiljan Vloet over Jeremy Fernandes: “Jeremy is een talentvolle verdediger met veel potentie. Hij beschikt over veel positieve agressie in de duels, heeft snelheid en voetballend vermogen. Jeremy komt steeds vaker in actie voor de Bossche ploeg en heeft de afgelopen periode een flinke progressie doorgemaakt. We zijn er trots op dat we opnieuw een talentvolle speler langdurig aan ons hebben weten te binden. De contouren van het nieuwe FC Den Bosch worden steeds beter zichtbaar.”

Bron: Persbericht