FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Oeteldonkse avond tegen Almere City FC

Oeteldonkse avond tegen Almere City FC

5 februari 2017 om 15:24

FC Den Bosch speelt op vrijdag 10 februari aanstaande de thuiswedstrijd tegen Almere City FC. Beide ploegen verschijnen die avond om 20.00 uur aan de aftrap in Timmermans Infra Stadion De Vliert. Het is voor FC Den Bosch de laatste thuiswedstrijd voor carnaval, traditiegetrouw een duel dat op feestelijke wijze wordt opgetuigd.

Op de wedstrijddag zullen verschillende ‘Oeteldonkse clubkes’ het duel muzikaal omlijsten. Zo is er een muzikaal optreden op het voorplein vanaf omstreeks 19.00 uur, wordt er muziek gemaakt in de rust op de tribune en zijn er Oeteldonkse deuntjes in de Businesslounge na afloop van de wedstrijd.

Gratis introducé voor seizoenkaarthouders
FC Den Bosch wil haar seizoenkaarthouders bedanken voor hun trouwe steun. Om deze woorden kracht bij te zetten biedt zij hen de mogelijkheid om op vrijdag 10 februari, bij de thuiswedstrijd tegen Almere City FC, gratis een introducé mee te nemen. De actie werkt eenvoudig; seizoenkaarthouders mogen op vertoon van hun seizoenkaart, bij het betreden van het stadion, hun introducé kosteloos mee naar binnen nemen.

Kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang
FC Den Bosch gaat vanuit haar clubvisie voor een gezellig, sfeervol en veilig Stadion De Vliert. In het verlengde van dit gedachtegoed heeft de Bossche club besloten om kinderen tot en met twaalf jaar dit seizoen gratis toegang te verschaffen bij thuiswedstrijden. Zo ook bij het duel tegen Almere City FC. De actie werkt simpel! Alle kinderen tot en met 12 jaar worden van harte uitgenodigd om op vrijdag 10 februari naar De Vliert te komen en krijgen bij het betreden van het stadion een gratis wedstrijdkaart uitgereikt bij de toegangspoort van de desbetreffende tribune. Deze actie voor kinderen heeft betrekking op alle reguliere tribunes.

Oeteldonkse aanbieding: twee toegangskaarten voor het symbolische bedrag van € 11,00
De kassa's op het voorplein zijn op de wedstrijddag geopend vanaf 18.45 uur. Op basis van een geldig legitimatiebewijs kunnen toegangskaarten worden gekocht. Het is ook mogelijk om toegangskaarten tot een dag voor de wedstrijd te kopen via www.fcdenbosch.nl/tickets. Bij dit duel hebben we een speciale Oeteldonkse aanbieding; koop twee wedstrijdkaarten voor het symbolische bedrag van slechts € 11,00. Deze aanbieding geldt voor alle thuisvakken. Supporters kunnen tijdens kantooruren ook bij de administratie van de club terecht voor hun wedstrijdkaarten. FC Den Bosch biedt Oeteldonkse clubs de mogelijkheid om het duel bij te wonen. Voor meer informatie kunnen zij contact opnemen met Mees Vlemmings via m.vlemmings@fcdenbosch.nl. Verder worden de line-up en het vlaggenzwaaien in Oeteldonkse sferen aangekleed en komen er gedurende de week leuke winacties voor supporters. Onder supporters die Oeteldonks gekleed naar de wedstrijd komen worden er bovendien leuke prijzen verloot.

Bron: Persbericht