FCDBFans

Met heel mijn hart
Den Bosch sneuvelt in blessuretijd

6 februari 2017 om 21:50

FC Den Bosch is maandagavond tegen een kostbare nederlaag aangelopen. Aan De Dijk werd met 2-1 verloren van FC Volendam. De winnende goal viel pas in blessuretijd.

In de eerste helft had Volendam het merendeel van het balbezit en dat betaalde zich ook uit in een treffer. Kees Kwakman schoot een afvallende bal enig mooi tegen de touwen. Heel veel kon de ploeg van Wiljan Vloet daar niet tegenover stellen. Het bleef slechts beperkt tot enkele schoten uit de tweede lijn. Na rust was het beter wat de Bosschenaren op de mat legden. Eerst was er een schot van Jeremy Fernandes op de paal, een kwartier voor tijd kopte Romero Regales de 1-1 tegen de touwen.

Met een punt had FC Den Bosch zeker genoegen mogen nemen, maar het mocht niet zo zijn. De onvermijdelijke Jack Tuyp versierde in blessuretijd een vrije trap tegen Bart Biemans, die door Van Kippersluis via de binnenkant van de paal raak werd geschoten. Daardoor lijkt de derde periode nu in ieder geval buiten beeld; op de ranglijst blijft FC Den Bosch onderin de middenmoot hangen.

Bron: FCDBFans.nl