FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Vrij vervoer naar Velsen

Vrij vervoer naar Velsen

14 februari 2017 om 16:58

Vrijdag 24 februari aanstaande, aanvang 20.00 uur, speelt FC Den Bosch de uitwedstrijd tegen SC Telstar. Voor supporters van FC Den Bosch geldt een vrije verkoopregeling, zonder club- of seizoenkaartverplichting.

Daarbij is wel de melding dat de kaarten vooraf via de club dienen te worden aangeschaft. Supporters van FC Den Bosch kunnen via de Online Ticketshop hun toegangskaart(en) kopen. Dit kan van dinsdag 14 februari tot en met dinsdag 21 februari. De prijs bedraagt tien euro (exclusief 0,75 verzendkosten). Het is vanaf woensdag 15 februari tot en met donderdag 23 februari ook mogelijk om één of meerdere toegangskaarten te kopen via de administratie van de club, tijdens kantooruren.

Op de wedstrijddag hoeft er niet te worden omgewisseld bij Timmermans Infra Stadion De Vliert, supporters ontvangen na aankoop direct een wedstrijdkaart met toegang tot het stadion. De Supportersclub FC Den Bosch zal ook bij dit duel met een bus naar Velsen-Zuid afreizen. Leden betalen €20,00, niet-leden betalen €25,00. Kinderen onder de 12 jaar krijgen €5,00 korting (mits onder begeleiding). De bus van de Supportersclub vertrekt om 18.00 uur vanaf de voorzijde van het stadion. Opgeven kan bij Danny van de Griendt via een app-bericht of telefoongesprek op nummer: 06 53 31 55 04.

Bron: FC Den Bosch.nl