FCDBFans

Met heel mijn hart
FC Den Bosch schiet weinig op met punt

17 februari 2017 om 21:53

FC Den Bosch heeft na twee nederlagen op rij weer eens een puntje gepakt. Op bezoek bij laagvlieger FC Oss sleepte FC Den Bosch een gelijkspel in de wacht. Heel veel heeft FC daar echter niet aan.

Zonder uitsupporters, want er geldt nog altijd een verbod, was FC Oss in de eerste helft de betere ploeg. Na een glijpartij van Luuk Brouwers kwam een voorzet, waar Bart Biemans onderdoor ging. Daardoor kon Kamaçi raak koppen. Kees Heemskerk had op dat moment al een paar ballen uit zijn doel moeten ranselen. Na een dieptepass van Jordy van der Winden scoorde Mario Bilate nog voor de rust uit het niets 1-1.

Na rust golfde het spel meer op en neer, en in de slotfase had FC Den Bosch zelfs nog de beste kansen op de winst. Een schot van Luuk Brouwers werd van de lijn gehaald, iets wat FC Den Bosch in de eerste helft aan de andere kant ook al had gedaan. Ook Mario Bilate kreeg nog een kans om zijn tweede competitietreffer te maken, maar beide doelmannen hoefden vanavond slechts eenmaal te vissen.

Bron: FCDBFans.nl