Met heel mijn hart
Nieuwe wanprestatie FC Den Bosch

24 februari 2017 om 22:17

Na een korte periode van aardige resultaten gaat FC Den Bosch weer verder waar het mee begon: zaadwedstrijden spelen.

Op bezoek bij Telstar kreeg FC Den Bosch welgeteld 1 kans. Die kwam al snel in de wedstrijd; Niek Vossebelt ging vogelvrij alleen op de doelman af, maar faalde hopeloos. Telstar nam al snel het initiatief en speelde FC Den Bosch bij vlagen op een hoopje. Een schot op de paal en een miraculeuze redding van Heemskerk voorkwamen onheil, maar de verdiende 1-0 kwam er toch. Een Telstar-aanvaller dribbelde in de zestien langs vier Bosschenaren en vond de verre hoek.

In de tweede helft speelde Telstar een stuk minder, maar kreeg het nog steeds de beste kansen. Ben Santermans moest in een paar minuten twee keer aan de noodrem trekken en ging zodoende met rood naar de kant. Enkele scrimmages werden nog door Heemskerk gered, Telstar miste nog alleen voor de keeper, maar in de slotfase werd bij de tweede paal toch de 2-0 binnengetikt. En FC Den Bosch? Dat kwam nog tot één schot op doel, in blessuretijd. Ook mooi.

Bron: FCDBFans.nl