FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Niek Vossebelt langer bij FC Den Bosch

Niek Vossebelt langer bij FC Den Bosch

24 februari 2017 om 14:36

FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met middenvelder Niek Vossebelt (25) over een contractverlenging voor de duur van twee seizoenen.

De Bossche aanvoerder, wiens contract aan het einde van dit seizoen zou aflopen, blijft hierdoor tot de zomer van 2019 aan FC Den Bosch verbonden.

Niek Vossebelt is geboren op 8 augustus 1991 in Harderwijk. De middenvelder speelde onder andere voor PEC Zwolle, Willem II en FC Emmen, voordat hij in het seizoen 2015-2016 de overstap maakte naar FC Den Bosch. In totaal speelde Vossebelt tot op heden 185 competitiewedstrijden in het betaald voetbal (zestien treffers), waarvan 47 wedstrijden in het shirt van FC Den Bosch (drie treffers).

Het langer vastleggen van aanvoerder Niek Vossebelt staat in lijn met de visie van de club, waarbij naast talentontwikkeling van jonge spelers ook de duurzaamheid binnen het eerste elftal centraal staat. Met het langere verblijf van Niek Vossebelt bij FC Den Bosch wordt ook de benodigde ervaring binnen het team behouden.

Trainer/coach Wiljan Vloet is dan ook zeer verheugd met het aanblijven van zijn captain: “We zijn blij dat we Niek langer aan FC Den Bosch hebben kunnen binden. Niek is de afgelopen twee seizoenen een vaste waarde gebleken binnen het team en heeft zich als aanvoerder ontwikkeld tot een van de dragende krachten binnen het elftal. Hij past uitstekend binnen de speelstijl en visie van de club, beschikt over de juiste mentaliteit en heeft een goed spelinzicht. Samen met Niek gaan we de duurzame weg vervolgen die we als club zijn ingeslagen.”

Niek Vossebelt is zelf eveneens zeer content met zijn contractverlenging: “De afgelopen periode hebben er enkele vruchtbare gesprekken plaatsgevonden met de club en mijn zaakwaarnemer. Ik voel veel waardering, heb het hier uitstekend naar mijn zin en ben dan ook verheugd dat ik ook de komende twee seizoenen het Bossche shirt mag dragen. Ik heb veel vertrouwen in de ontwikkelde voetbalvisie van de club en ga hier met veel plezier mijn bijdrage aan leveren!”

Bron: Persbericht