FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Autocombi naar Eindhoven; actie supportersclub

Autocombi naar Eindhoven; actie supportersclub

21 maart 2017 om 17:26

Op vrijdag 31 maart aanstaande speelt FC Den Bosch de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven. Voor FC Den Bosch-supporters geldt een autocombiregeling.

Met een club- of seizoenkaart van FC Den Bosch kan via de Online Ticketshop tot en met dinsdag 28 maart één omwisselbiljet worden gekocht. Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar. De prijs bedraagt 12 euro (excl. EUR 0,75 verzendkosten). Het is ook mogelijk om toegangskaarten te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren, tot en met donderdag 30 maart.

Er is bij het Jan Louwers Stadion in Eindhoven slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Daarom het vriendelijke verzoek vanuit de club om zoveel als mogelijk met elkaar mee te rijden, zodat zo veel mogelijk mensen van de autocombiregeling gebruik kunnen maken. Er dienen minimaal drie supporters in een auto te zitten (minibusjes zijn niet toegestaan) om een parkeerkaart te ontvangen. Zonder parkeerkaart is het niet mogelijk om naar Eindhoven af te reizen. Het omwisselen bij Timmermans Infra Stadion De Vliert vindt plaats om 18.15 uur.

De Supportersclub zal ook naar Eindhoven weer een bus laten rijden. Deze bus vertrekt om 18.45 uur ter hoogte van het spelershome. Kaarten kunnen, zoals gebruikelijk, worden besteld bij Danny van de Griendt via telefoonnummer: 06-53315504 (bellen of Whatsapp-bericht). De prijs voor deze reis, inclusief toegangskaart, bedraagt slechts € 15,00 voor leden. Niet-leden betalen € 20,00 en kinderen tot en met 12 jaar krijgen € 5,00 korting op deze prijs.

Op weg naar een mogelijke deelname aan de Jupiler Play-Offs vindt de Supportersclub het belangrijk dat de ploeg ook buitenshuis door vele supporters word gesteund. Om die reden heeft zij een actie opgezet. Voorzitter Peter van Ieperen: “Supporters die FC Den Bosch bij de resterende uitwedstrijden in de competitie willen steunen kunnen profiteren van een speciale actie, waarbij zij de vier laatste uitduels (FC Eindhoven, Achilles’29, Helmond Sport en Jong FC Utrecht) kunnen bezoeken voor € 50,00. Dit betekent een korting van bijna 20% op de normale prijs. De enige voorwaarde is dat deze combiactie wordt afgenomen en afgerekend bij de wedstrijd tegen FC Eindhoven. Aarzel niet en stap samen met al je voetbalmaten bij ons in de bus om de FC te steunen!” Opgeven kan ook in dit geval via Danny van de Griendt.

Bron: FC Den Bosch.nl