FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Jeugdtrainers verlengen bij FC

Jeugdtrainers verlengen bij FC

29 maart 2017 om 13:51

FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met een viertal jeugdtrainers. Marc van der Ven, Edwin Peters, Jordy Huybregts en Wim Claassen verlengen hun samenwerking met één jaar.

Zij zullen ook komend seizoen verbonden zijn aan de RJO FC Den Bosch Jeugdopleiding. Marc van der Ven zal komend seizoen de leiding hebben over het elftal O17 en Edwin Peters krijgt de O15 onder zijn hoede. Jordy Huybregts en Wim Claassen nemen het voortouw bij de jongste elftallen van de RJO FC Den Bosch Jeugdopleiding. Huybregts is verantwoordelijk voor de O11 en Claassen voor het elftal O10.

Wiljan Vloet is zeer content over de verlenging van de samenwerking met dit viertal jeugdtrainers: “Met de aanstelling van deze vier trainers hebben we een mooie stap in de goede richting gezet voor de nieuwe jeugdopleiding van FC Den Bosch. Goede jeugdtrainers met bijpassende kwaliteiten zijn essentieel om onze jeugdopleiding te laten slagen. Ik kijk er naar uit om intensief samen te werken met deze trainers om de nieuwe jeugdopleiding van FC Den Bosch naar een hoger niveau te tillen.”

Bron: Persbericht