FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
FC Den Bosch verlengt met Nick Leijten

FC Den Bosch verlengt met Nick Leijten

31 maart 2017 om 14:36

FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met keeper Nick Leijten (25) om zijn contract te verlengen. Hierdoor blijft de doelman tot de zomer van 2019 aan de Bossche club verbonden.

Nick Leijten is geboren op 20 september 1991 en geboren in Heesch. De doelman keepte in de jeugd bij DESO uit Oss en speelt sinds 1 juli 2016 in dienst van de Bossche hoofdmacht. Dit seizoen kwam Nick Leijten in competitieverband tot twee keer toe in actie voor FC Den Bosch. Op 23 september maakte hij zijn debuut tijdens de wedstrijd FC Emmen – FC Den Bosch waar hij na 8 minuten de geblesseerd geraakte doelman Kees Heemskerk moest vervangen. Zijn basisdebuut was op maandag 6 februari 2017 bij de uitwedstrijd tegen FC Volendam.

Trainer/coach Wiljan Vloet over de contractverlenging van Nick Leijten: “We zijn verheugd dat we de samenwerking met Nick kunnen voortzetten. Nick is een jongen uit de regio die enorm gedreven is om zijn kwaliteiten te verbeteren en een betere keeper te worden. Hij is in staat om hard en gedisciplineerd te werken en zo door te groeien naar een hoger niveau. We kijken er naar uit om die progressie samen met hem te boeken en wensen hem veel succes toe bij FC Den Bosch!”

Bron: Persbericht