FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
FC bereikt overeenstemming met Santermans

FC bereikt overeenstemming met Santermans

31 maart 2017 om 15:27

FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met verdediger Ben Santermans (24). De Bossche club verlengt zijn contract, waardoor hij tot de zomer van 2019 aan de hoofdmacht verbonden blijft.

Ben Santermans is geboren op 26 juni 1992 in Hasselt te België. Santermans speelde in de jeugd bij KRC Genk. Op 19-jarige leeftijd vertrok hij naar Excelsior Veldwezelt. Daarna speelde hij nog voor Bocholt VV en ASV Geel, voordat hij in 2015 bij KFCO Beerschot terecht kwam. Santermans speelde dit seizoen 27 keer in competitieverband voor FC Den Bosch, waarin hij drie keer wist te scoren.

Trainer/coach Wiljan Vloet is enthousiast over het aanblijven van Ben Santermans: “Ben heeft ons dit seizoen weten te overtuigen van zijn kwaliteiten. Hij is een sterke, veelzijdige verdediger die zijn mannetje staat in de duels. Als linksbenige centrale verdediger wordt er met Ben een belangrijke positie ingevuld binnen het elftal. Hij heeft dit seizoen een positieve ontwikkeling doorgemaakt. Door zijn stabiele persoonlijkheid is hij een prettig persoon om mee samen te werken en een aanwinst voor de selectie. Daarom zijn wij als club blij dat hij langer aan FC Den Bosch verbonden blijft. We kijken ernaar uit om de samenwerking met hem te continueren.”

Bron: Persbericht