FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Autocombi's naar Helmond en Achilles

Autocombi's naar Helmond en Achilles

1 april 2017 om 18:50

Op vrijdag 14 april aanstaande, aanvang 20.00 uur, speelt FC Den Bosch in Groesbeek de uitwedstrijd tegen Achilles’29. Voor FC Den Bosch-supporters geldt een autocombiregeling.

Met een club- of seizoenkaart van FC Den Bosch kan via de Online Ticketshop tot en met dinsdag 11 april één omwisselbiljet worden gekocht. Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar. De prijs bedraagt EUR 10,00 (excl. EUR 0,75 verzendkosten). Het is ook mogelijk om toegangskaarten te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren, tot en met donderdag 13 april.

In verband met de beperkte parkeergelegenheid het vriendelijke verzoek om zoveel als mogelijk samen naar Groesbeek af te reizen. Op de wedstrijddag dient er vanaf 18.15 uur te worden omgewisseld bij Timmermans Infra Stadion De Vliert.

Maandag 17 april aanstaande (tweede Paasdag), aanvang 14.30 uur, speelt FC Den Bosch vervolgens de uitwedstrijd tegen Helmond Sport. Voor supporters van FC Den Bosch geldt wederom een autocombiregeling. Met een club- of seizoenkaart van FC Den Bosch kan via de Online Ticketshop één omwisselbiljet worden gekocht. Dit omwisselbiljet is niet overdraagbaar. De prijs bedraagt EUR 9,00 (is excl. EUR 0,75 verzendkosten). Het is ook mogelijk om toegangskaarten te kopen via de administratie van de club tijdens kantooruren, tot en met vrijdag 14 april.

Er is slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar in Helmond voor FC Den Bosch-supporters. Daarom dient men zo veel als mogelijk samen naar Helmond af te reizen. Er dienen minimaal drie supporters in een auto te zitten om een parkeerkaart te krijgen en het is niet toegestaan om zonder parkeerkaart naar Helmond te rijden. Op de wedstrijddag dient er vanaf 12.45 uur te worden omgewisseld bij Timmermans Infra Stadion De Vliert.

Bron: FC Den Bosch.nl