FC Den Bosch

FCDBFans

Met heel mijn hart
Pijn aan de ogen van FC Den Bosch

Pijn aan de ogen van FC Den Bosch

14 april 2017 om 22:39

Een schandalig slecht FC Den Bosch is vanavond op alle fronten afgetroefd door hekkensluiter Achilles '29. 'Schaam je kapot', klonk het na de wedstrijd uit het uitvak, en dat was meer dan terecht.

De avond begon nochtans aardig voor FC Den Bosch. Al na twee minuten tikte Mario Bilate een rebound tegen de touwen, na een vrije trap van Alessio Carlone. Wat daarna echter gebeurde, deed pijn aan de ogen. Achilles '29 won op strijd alle duels en FC Den Bosch bakte er helemaal niets van. Spitsen Mario Bilate en Romero Regales lieten zich steevast aftroeven, het Bossche middenveld kreeg geen poot aan de grond en in de defensie werd de ene na de andere opbouwende fout gemaakt. Het duurde dan ook niet lang voordat de 1-1 op de borden stond. Een op het oog houdbare vrije trap, na een oliedomme overtreding van Dalian Maatsen, plofte in het doel.

FC Den Bosch haalde met de nodige mazzel de thee met de 1-1 ruststand, maar na rust was het zo mogelijk nog slechter dan voor de rust. Gedurende de tweede helft kwam FC Den Bosch niet tot één doelpoging tot de blessuretijd. De thuisploeg domineerde en was driftig op zoek naar de 2-1, maar telkens liep het met een sisser af voor FC Den Bosch. Tot de blessuretijd, want toen viel een bal wel goed achterin en rolde deze tergend langzaam tegen de touwen. Het offensiefje van FC Den Bosch wat nog volgde, stelde, net zoals de gehele wedstrijd, niets voor.

Bron: FCDBFans.nl